Новогуйвинський ЗДО "Дзвіночок"
Житомирська область, Житомирський район

Play Fest - 2023

Наш заклад вкотре прийняв участь у щорічному Всеукраїнському фестивалі гри, навчання і натхнення "Play Fest" - 2023. Фестиваль за своєю ідеєю та концепцією є унікальним в Україні, оскільки має на меті показати як поєднати гру і навчання, як зробити навчання цікавим та мотивуючим для дітей і допомогти дорослим усвідомити, як підготувати дитину сьогодні до успішної реалізації у світі завтра. Одним з ключових завдань фестивалю є розкриття освітнього потенціалу гри, як важливого методу формування компетентностей майбутнього.

Організатором фестивалю є фонд The LEGO Foundation.

Цьогорічна тема фестивалю «Україна надзвичайна» дозволила нам та усім учасникам проєкту відкрити для себе красу, неповторність та унікальність нашої Батьківщини. У тісній співпраці педагогів, батьків та дітей ми презентували соціальний проект «Я – українець! Мені не все одно!».

Часто можна почути фразу « любов до Батьківщини». А що вона означає? І взагалі, у чому ця любов проявляється? Любов до Батьківщини – це почуття патріотизму, почуття гордості за свою країну, та , насамперед, вона виявляється у тому, що те, що робить людина, приносить благо її Батьківщині, району, селищу, селу чи вулиці. Скільки б гарних патріотичних слів ми не говорили про Україну, якщо вони не йдуть із самісінького серця, то – порожні звуки. Любов до рідної землі,як любов до матері, живе у грудях.

Ми вважаємо, що доля України в наших руках, її майбутнє в дітях. Ому наше завдання сьогодні – виховати їх відповідальними, люблячими, готовими вкладати свої сили в розвиток нашої держави.

Немає межі людським можливостям. Нам і вирішувати, яким буде подальше життя нашої України. Ми представляємо соціальний проект, аби виховати нове покоління справжніх, не показових патріотів, яким не все одно… То ж разом зробимо все для того, щоб пишатися тим, що ми – українці!

Ми отримати перемогу в номінації « Україна починається з нас»!

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *